Despre Olimpiq StemXcell

OLIMPIQ STEMXCELL – CELULA PLURIPOTENTĂ PROTECTOARE ŞI POTENŢATOARE

Ajută la înmulţirea celulelor stem mature!
Are mai mulţi componenţi şi o eficienţă mai mare!

“Medicina noului mileniu se bazează pe terapia celulei stem”

Se poate argumenta clinic că prin sporirea celulelor stem organele disfuncţionale se refac, îşi recapătă funcţiile iniţiale.

OLIMPIQ STEMXCELL este o nouă descoperire, un produs nou pentru completarea hranei zilnice!
Cea mai importantă problemă de actualitate în cercetarea celulelor stem este cea a înmulţirii celulelor stem mature.
Dacă putem să determinăm organismul să producă pe cale naturală mai multe celule stem, atunci putem să remediem disfuncţionalitatea organismului.
Adevăratul succes îl obţinem dacă determinăm organismul să remedieze, să recupereze celulele pierdute ca urmare a bolilor, accidentelor sau pur şi simplu prin îmbătrânire.

OLIMPIQ STEM – potenţează celula stem

Substanţe active: polizaharide, tripsină, aminoacizi, fucsină, clorofilă, nanosiliciu, licopină, polifenoli, flavonol, antioxidanţi, fenitetilamin, fitocianin care sunt extrase din următoarele materiale de bază: Antrodia Camphorata, AFA (Aphenizomenon flos aqua), Fucoidan, Ganoderma Lucidum, Seminţe de Cânepă, Cartilaj de rechin, Clorofilă, Porumb, Litiu.

CELL – protector al celulei stem

Componenţi: gelatină, sorg, struguri roşii, mure negre, seminţe de coacăze negre şi extract din coaja acesteia, coajă de cireşe amare, soc, coajă de prune şi mere uscate, urzică, coada calului, flori de soc, extract din frunze de mesteacăn, concentrat de seminţe ale strugurilor roşii.

Intrebuinţare:

1+1 capsule pe zi, în cazuri mai grave: 2+2 capsule pe zi. Trebuie înghiţite cu multă apă. Ordinea pe care o propunem pentru consumarea celor două preparate:

Mai întâi luaţi protectorul celulei stem (CELL), apoi după 30 – 60 de minute, potenţatorul celulei stem (OLIMPIQ STEM).

Capsula Olimpiq StemXcell sporeşte numărul celulelor pluripotente, asigură şi potenţează pătrunderea lor în organe şi asigură implementarea lor, marind gradul lor de eficienţă.

Numărul celulelor stem în 5 litri de sânge variază între 5 şi 25 milioane. Cu cât sunt mai multe celule stem cu atât este mai mare capacitatea de regenerare şi vindecare a organismului. Până la vârsta de 20 de ani dispunem în general de 25 milioane de celule stem şi de aceea ne vindecăm uşor şi rapid. La acesată vârstă se vindecă complet leziuni care la peste 40 de ani nu se pot regenera fără a lăsa urme  (răni, fracturi, leziuni ale unor organe). La vârsta de 30 de ani numărul celuleor stem scade de la 25 la 20 de milioane, iar la vârsta de 40 de ani la 15 milioane, la 50 de ani la 10 milioane, iar la peste 60 de ani la 5 milioane.
Asta înseamnă că la peste 60 de ani scade la o cincime şi capacitatea de regenerare şi întinerire. Pentru depăşirea bolilor este esenţial să avem un organism puternic. Noţiunea de organism puternic înseamnă printre altele şi faptul că el are o capacitate superioară de regenerare. Sporirea celulelor stem cu 50% măreşte într-un mod spectaculos capacitatea de regenerare a organismului.
Prin folosirea Olimpiq StemXcell un om de 40 de ani poate dobândi un numar de celule stem apropiat celui de la varsta de 20 de ani. Un om de 50 de ani se poate compara astfel, din punct de vedere al capacitatii de regenerare a organismului cu unul de 20 de ani. Cunoscând toate acestea putem afirma cu siguranţă că Olimpiq StemXcell deschide noi perspective în prevenirea şi vindecarea unor boli şi pentru încetinirea procesului de îmbătrinire.

Jolly jokerul organismului?

În ultima vreme auzim tot mai multe despre celulele stem şi de speranţele ce se leagă de ele. Merită să clarificăm ce sunt şi ce functie au in organism celulele stem şi care este scopul cercetării lor. Ne este de ajutor Szabo Laszlo, inovator-cercetător principal, care împreună cu colegii săi, in urma unui studiu de mai mulţi ani, a dezvoltat un supliment nutritiv, care stimulează organismul să producă o cantitate mult sporită de celule stem – cu 50% mai mult.
Celulele stem sunt celule care până la sfârşitul vieţii îşi menţin capacitateade a se diviza şi sunt capabile să se dezvolte în orice direcţie, adică din diferite celule stem se pot dezvolta variate tipuri de celule. Celula stem primară este cea diploidă (zigotul) prin a cărei segmentare se dezvoltă embrionul. Întregul organism se dezvoltă din această unică celulă, altfel spus, această celulă poate produce orice tip de celule. Celulele embrionului le numim celule stem pluripotens. Aceste celule sunt foarte flexibile, deschise şi adaptabile, adică în afară de placentă pot produce celule de orice tip pentru organismul uman. În împrejurări favirabile celulele embrionului pot fi reproduse şi se pot crea reţele embrionare de celule stem. Din fătul ce se naşte din embrion sunt peste 200 de feluri de celule şi astfel iau naştere cele 200 de tipuri de celule ale organismului uman. O parte a celulelor într-un organism dezvoltat rămân într-o stare de pluripotenţă, acestea fiind celulele pluripotente mature sau de ţesut. Posibilităţile celulelor pluripotente de ţesut sunt mai limitate decât cele embrionale.

În împrejurări naturale, în general un ţesut poate să-şi producă diferitele celule. Celulele stem apar în diferitele ţesuturi ale organismului matur. Cele mai cunoscute sunt cele din măduva spinării care printr-o divizare permanentă asigură formarea sângelui, adică produc diferite celule din sânge: globule albe, globule roşii şi trombocite.

În legătură cu celulele stem au apărut poveşti dramatice conform cărora pentru copiii foarte bolnavi s-au făcut colecte publice pentru a fi trataţi în China sau Ucraina. Această celulă pluripotentă “atottămăduitoare” practic poate să vindece totul de la deficienţele de văz la cele neurotice, cardiovasculare.

Celulele stem se formează în măduva oaselor. Cercetătorii au descoperit  că la fel ca orice alt organ, ele pot fi stimulate la supraproducţie. După cercetarea a aproape 1000 de componente ale materiei au fost selectate 20 de substanţe naturale care au fost cercetate cu scopul de a stimula capacitatea măduvei osoase de a produce celule. Cercetătorii maghiari au găsit 9 substanţe prin a căror eficacitate se poate spori cu 50% cantitatea de celule stem din sânge.

În mare măsură acest lucru înseamnă că pe foarte mulţi bani, în străinătate ne-am supune unei terapii de sporire a celulelor stem. La un preţ rezonabil, însă acest tratament se poate face şi acasă. Grupul de cercetători a efectuat cercetări la mai multe universităţi din ţară. Profesorii Ember Istvan şi dr. Kiss Istvan de la Universitatea din Pecs nu au exclus posibilitatea ca materia cercetată să ofere o terapie de viitor. Preparatul secret cuprinde extrase din plante de pe 5 continente. În patru luni mai mult de 100 de oameni au experimentat această substanţă.

”Unii s-au putut dispensa de ochelarii cu trei dioptrii, alţii nu puteau umbla din cauza sclerozei multiple şi acum merg la cumpărături, ori unii care au fost penalizaţi pentru că erau slabitii şi nu puteau munci, acum revin la locul de muncă.” Aceste exemple ne-au fost oferite de conducătorul grupului de cercetare, Szabó László.

Până acum numai un cercetător canadian a găsit o substanţă care măreşte producerea de celule stem. Am presupus că dacă există o substanţă atunci pot fi mai multe. Nu am greşit. Cu acest extract putem spori cu 50% producerea de celule stem ceea ce are o eficienţă similară cu un tratament în străinătate. Fără lipsă de modestie afirm “este o descoperire senzaţionala pe plan  mondial”.

Te întinereşte şi spiritual.

După naştere avem 20-25 milioane de celule pluripotente în sânge. Pe măsură ce îmbătrânim măduva osoasă produce tot mai puţine, astfel că scade capacitatea de regenerare a organismului. Până acum se credea că sistemul nervos după 35 de ani se degradeaza treptat deoarece ne concentrăm şi ne amintim mult mai bine la 20 de ani decât la 60 de ani. Cercetări clinice au dovedit că celula stem poate produce neuroni, pe cei vechi îi poate întări, astfel că un om de 60 de ani poate fi spiritual atât de proaspăt ca un tânăr.

Aşa cum explică Szabo Laszlo, cel ce a condus cercetarea pentru descoperirea unicului produs care determină sporirea cu 50% a celulelor stem, acestea au fost întâi descoperite în ţesuturile din măduva osoasă. Despre aşa numitul tip de celulă stem generatoare de sânge (hematopoetică) s-a aflat că din aceasta se trag şi se completează toate tipurile de celule ale sîngelului, globulele albe şi roşii, trombocitele. Totodată celulele stem descoperite în măduva osoasă alcătuiesc o paletă mai diversă de celule stem din care se nasc ţesuturi conjunctive osoase, cartilaginoase, adipoase şi de alte tipuri.

Experienţele pe animale au dovedit că celulele stem maturizate, bine ascunse în ţesuturi sunt capabile să se dividă şi să se dezvolte corespunzător. Culegerea celulelor stem din ţesuturi, deşi nu ridică probleme de etică, precum ţesuturile stem embrionale, este un procedeu greu şi complicat de transplantare a celulelor stem din măduva osoasă sau din circulaţia sanguină periferică după multe pregătiri.

Poate că vor apare modificări în practica terapeutică cu celulele stem datorită descoperirilor ştiinţifice conform cărora nu numai în măduva spinării ci şi în ţesuturile adipoase, în rădăcina dinţilor, în creier sau în inimă se găsesc celule pluripotente.

Celulele stem mature din ţesuturi pot fi folosite în terapii ce vizează înlocuirea ori completarea ţesuturilor şi celulelor bolnave şi se poate ajuta tratamentul unor boli şi maladii precum: Parkinson, Alzheimer, hemoragii cerebrale, diabet, boli cardiovasculare. O parte din celulele stem ale ţesuturilor au o capacitate mai mare de transformare, de adaptare şi sunt mai flexibile decât credeau cercetătorii până acum. Celulele stem sanguine se pot dezvolta în celule hepatice ale muşchiului inimii şi ale trunchiului. În zilele noastre cercetătorii din întreaga lume cercetează cu entuziasm acele procese care sunt determinante pentru dezvoltarea şi proliferarea celulelor stem. În terapia modernă, un rol important îl pot avea acele cercetări care se străduiesc să descopere substanţe care ajută organismul să-şi păstreze zestrea celulelor stem şi care să acţioneze pentru proliferarea lor.

Celulele stem care se produc în măduvă îndeplinesc funcţii vitale prin circulaţia sanguină regenerând organe cu rol important în coordonarea imunităţii organismului.

Problema rezidă în faptul că pe măsura îmbătrânirii formarea de celule stem încetineşte iar la 60-70 ani scade la o cincime din numărul celor aflate în tinereţe. De aceea considerăm că este important să accelerăm ritmul formării de celule stem pentru a preveni îmbolnăvirile. Consecinţa directă a scăderii şi distrugerii celulelor stem este poroza măduvei oaselor adică scăderea eficienţei sistemului imunitar şi apariţia bolilor. Producerea celulelor stem poate fi oprită şi de unele efecte externe asupra organismului precum: otrăvirea, iradierea, chemoterapia. Conform cercetărilor de specialitate este adevărată presupunerea că încetinirea producerii celulelor stem şi dispariţia lor depind de unele boli cronice sau boli legate de vârsta înaintată: diabetul 2, tumori provenite din sistemul vascular. De aceea este important să găsim acea substanţă naturală care odată introdusă în organism stimulează formarea celulelor stem şi astfel încetineşte îmbătrânirea, întăreşte capacitatea de autoapărare a organismului. Programul de cercetare condus de Szabó László practică de câţiva ani experienţe pe animale, astfel că în organismul animalelor se implantează materie naturală pentru a clarifica dacă unele substanţe precum: algele, cânepa, usturoiul stimulează sau încetinesc generarea de celule stem în măduva osoasă. De aceea s-a făcut experienţă pe şobolani prin introducerea unor substanţe naturale despre care credem că au o acţiune pozitivă asupra măduvei osoase unde se formează celulele stem. Dintre cele 20 materiale introduse în animale s-a constatat că 7 nu au efect, 4 împiedică formarea iar despre 9 substanţe că stimulează formarea celulelor stem în măduva osoasă ( le sporeşte de 4 ori) şi declanşează formarea celulelor stem. S-a cercetat şi durata de impregnare a acestor substanţe în măduva osoasă.

Acest fapt este hotărâtor în privinţa capacităţii regenerative şi imunitare a organismului. Această experienţă în cercetare este un moment important în terapia biologică deoarece introducerea materiei hrănitoare pentru stimularea înmulţirii celulelor stem este o intervenţie blândă (completarea hranei zilnice) care ajută organismul să se fortifice în procesul de autoapărare, în convalescenţă şi în vindecare. Dacă pe cale naturală se pot stimula celulele stem să se înmulţească şi să se revigoreze, să migreze acolo unde organismul are nevoie de ele (pentru regenerarea de ţesuturi şi organe) atunci pot fi evitate unele terapii  (costisitoare şi complicate) ce trebuie făcute.

Substanţele naturale implementate asigură perpetuarea celulelor stem care se pot transforma în orice altă celulă pentru a asigura funcţionarea viguroasă a organismului. Cercetările sub conducerea lui Szabo Laszlo au ca scop găsirea acelor substanţe naturale care stimulează producerea de celule stem în măduva osoasă. Cercetări clinice au dovedit că celulele stem de bună calitate sunt capabile de o mare divizare, adică pot produce neuroni iar pe cei îmbătrâniţi îi pot revigora. Cunoscând toate acestea ne putem închipui cum organismul unui om de 60 de ani poate accede la aceea substanţă care este capabilă să sporească celulele stem, migrarea lor din sânge în ţesuturi, implementarea lor, astfel omul în vârstă putand sa rămână proaspăt atât mental cât şi fizic. Substanţele naturale introduse în organism nu reprezintă altceva decât o terapie simplă cu celule pluripotente.

Cu preparatul pe bază de plante, care acum este fabricat şi comercializat, putem spori cu 50% zilnic producerea de celule stem în măduva osoasă, afirmă Szabo Laszlo. Acest mecanism eficient se explică prin faptul că antioxidanţii vegetali, substanţele ce conţin bioflavonide, asigură drumul nestingerit al celulelor stem în circulaţia sanguină. Preparatul realizat de el, care completează hrana, facilitează tratamentul la domiciliu la un preţ rezonabil.

Nu întâmplător, profesorul Ember Istvan şi conferenţiarul dr. Kiss Istvan, cercetători la Universitatea din Pecs au declarat: Nu este exclus ca inspirarea producerii de celule stem este un pas important spre practica terapeutică celulară. Acest produs care stimulează producerea celulor stem, ajută organismul să-şi corijeze el însuşi neajunsurile la recuperarea celulelor pierdute prin boală, accidente sau pur şi simplu prin îmbătrânire. În acest scop nu trebuie ca celulele stem să fie izolate, curăţate, sau ţinute în cultură „in vitro” ca sângele din cordonul ombilical. Nu sunt necesare tehnici scumpe de transplant, de măduvă osoasă, şi nici nu este nevoie de donatori greu de descoperit. Dacă celulele stem se află în toate ţesuturile, atunci ele trebuie numai activate prin implantarea permanentă de substanţe naturale. Poate că Szabo Laszlo şi colaboratorii săi au pornit un program de mare anvergură pe mai multe decenii. Oricum primele rezultate sunt încurajatoare. Preparatul de proliferare a celulelor stem, realizat de cercetători a fost folosit de probă la 100 de oameni.

Relatari:

În sfârşit îmi mişc picioarele!

Vass Ferencne, 51 de ani, din Szentes, din cauza sclerozei multiple nu poate să-şi ridice piciorul în pat decât cu mâinile. Am început să folosesc preparatul pe 28 ianuarie şi acum pot să-mi ridic piciorul fără ajutor până la nivelul mesei. Nu mă dor încheieturile, pielea mi-a devenit netedă şi elastică, pot să dorm bine şi să mă dispensez de ochelarii de 1,5 dioptrii.

Paroczai Laszlo considerând că nu are nimic de pierdut, a început să folosească preparatul începând din luna ianuarie. După cum a spus în februarie 2006, trebuia să se supună a 6-a oară la operaţia de peritoneu. A trebuit să amâne operaţia pentru că avea temperatură. A auzit de preparatul pentru sporirea celulelor stem şi s-a gândit să-l folosească înainte de operaţie. Luând regulat acest preparat, dupa cum reiese din analiza cu ultrasunete, au inceput sa se regenereze ţesuturilor peritoneului, care a început să se îngroaşe. Acest bărbat care avea meseria de zugrava declara că acum are puteri sporite.

Din 20 ianuarie folosesc stimulatorul de celule stem. De atunci nu mă mai plîng de hemoroizi. Mi-a dispărut de deasupra gleznei şi eczema şi a încetat alergia la detergenţi. Sufeream de artroză, dar după ce am luat timp de două luni StemXcell pot să alerg.

Bărbatului meu i s-a îmbunătăţit vederea cu 2 dioptrii iar acum poate să conducă şi noaptea. Poate citi numerele maşinilor ce merg pe şosea şi observă fetele frumoase. Pielea mea a devenit netedă, a întinerit, părul soţului începe să devină din nou castaniu. Ochii spălăciţi

şi-au recăpătat culoarea mai închisă, albastră.

Mariann din Bekasmegyer

Am 23 de ani şi am scleroza multipla. Din cauza bolii am pierdut trei locuri de muncă. Încerc să găsesc oameni cu probleme similare pentru a-i ajuta. Am aflat de preparatul Olimpiq StemXcell pentru sporirea celulelor stem. Îl folosesc de 2 luni şi constat o însănătoşire semnificativă.

Istvan din Gyor

Salut! După ce s-a epuizat o doză lunară de Olimpiq StemXcell pot să vă fac nişte destăinuiri despre rezultatele pozitive ale tratamentului. Cînd m-am dus la medicul oftalmolog acesta s-a mirat de faptul că mi s-a îmbunătăţit vederea cu 1 şi 1,5 dioptrii. Mă bucur foarte mult şi voi continua să iau preparatul pentru că am auzit că poate acţiona benefic în acelaşi timp şi în alte părţi ale organismului.

Ildiko

Sunt un bunic de 54 de ani. Stau la calculator cu nepoţelul şi vreau să vă împărtăşesc un lucru interesant. De o lună şi jumătate iau StemXcell. Credeti sau nu părul meu complet alb a început să-şi recapete culoarea castanie pe ceafă. Oare am întinerit?

Unchiul Feri din Lajosmise

Din ianuarie iau preparatul Stemcell iar după 2 săptămâni au încetat complet durerile de articulaţie, sciatică, de necrezut dar adevărat. Din martie iau Olimpiq StemXcell, iar după 4 săptămâni durerile dinţilor au încetat. Sunt mulţumită că mă simt bine.

Kiraly Miklosne din Szigetszentmiklos

Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "Accept" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitate Politica de confidentialitate

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close