Efectele flavonoidelor rosii din Flavin7

Efectele, acceptate din punct de vedere medical, al flavonoidelor rosii, substantelor minerale, vitaminelor din FLAVIN7 asupra organismului:

– unul din cei mai puternici antioxidanti:
– incetineste agravarea bolii Parkinson
– scade posibilitatea aparitiei bolii Down
– incetineste procesele de imbatranire
– previne, respectiv scade aparitia arteriopatiei si cardiopatiei, in special a aterosclerozei
– scade fragilitatea intimei vaselor
– previne formarea, respectiv ajuta la indepartarea placilor arteromatoase
– scade nivelul de colesterol din sange
– impiedica depunerea colesterolului pe peretele arterial
– intareste respectiv reda elasticitatea peretelui arterial
– scade friabilitatea si permeabiliatea arteriolelor
– are efect coronarodilatator, imbunatatind circulatia la nivelul miocardului
– imbunatatesc procesele de metabolism, crescand contractibilitatea miocardului
– are efect benefic asupra hemostazei
– previne procesul trombotic
– previne agregarea trombocitelor
– scade hipertensiunea arteriala

Toate aceste efecte scad la minim riscul aparitiei infarctului miocardic si a hemoragiei cerebrale!

– scade sangerarea in timpul menstruatiei
– atenueaza simptomatologia bolii hemoroidale prin efectul asupra peretelui vascular
– are efect anticancerigen puternic:
– previne procesul cancerigen la diferite nivele(initiere, invazie) si aparitia metastazelor
– in experientele efectuate pe animale s-a aratat ca previne mutatiile genetice
– efecte benefice in diabetul zaharat:
– scade riscul aparitiei diabetului zaharat
– stimuleaza eliberarea insulinei, scazand nivelul glicemiei
– previne aparitia complicatiilor tardive
– are efect hepatoprotector, regenerator:
– in cazul cirozei hepatice normalizeaza testele hepatice
– are efect imunostimulator, astfel accelerand procesele de vindecare
– are efect antialergic
– previne eliberarea histaminei
– are efect antiastmatic
– are efect antiinflamator
– efect bactericid(antiviral)
– previne formarea edemelor la nivelul membrelor inferioare
– efecte benefice asupra tractului gastro-intestinal
– creşte nivelul seric al vitaminei C şi al carotinei B
– prin efectul flavonoidelor vitamina C ramane in organism 10-12 ore în loc de 1,5 ore ce asigura o utilizare de   6-7 ori mai buna
– previne oxidarea vitaminei C şi a altor vitamine
– ajuta la regenerarea vitaminei E
– potenteaza efectul binefacator al vitaminelor
– previne distrugerea colagenului
– previne apariaia reumatismului
– ajuta în procesul de epitelizare(în arsuri, leziuni cutanate, interventii chirurgicale)
– previne formarea cariilor dentare
– scade nivelul seric al acidului uric, atenuand simptomatologia gutei
– efecte fotoprotectoare
– atenueaza sau chiar previne aparitia efectelor secundare ale chimioterapiei
– atenueaza simptomatologia asociata leucemiei
– are efect antidepresiv
– scade respectiv previne dementa senila
– creste rezistenta la suprasolicitarile psihice
– previne aparitia bolii Alzheimer, respectiv atenueaza simptomatologia bolii deja prezente

Observatie:
în afara de efectele enumerate, flavonoidele prezinta si alte efecte benefice, ale caror cercetare si studiere sunt in curs de desfasurare.

Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "Accept" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitate Politica de confidentialitate

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close