Vaccinuri contaminate

Vaccinuri contaminatePlatim pentru propria moarte: vaccinurile care imbogatesc companiile producatoare pot sa ne ucida

Victimele epidemiilor din ultimele decenii au depasit numarul victimelor celui de-al doilea razboi mondial

de Alex Ionescu

In spatele mediatizarii desantate a vaccinurilor se ascunde un adevar inspaimantator: niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuala, pentru niciuna dintre boli, nu este cu adevarat eficient. Nu s-a demonstrat stiintific eficienta vaccinurilor, ci din contra, s-a demonstrat ca ele sunt foarte periculoase, transmitand un numar mare de virusuri si generand veritabile epidemii. In plus, substantele care fac parte din vaccinuri, precum mercurul si aluminiul, pot produce autism, Alzeheimer, cancer, etc. Prin vaccinare, suntem pacaliti sa platim bani grei si sa ii imbogatim chiar pe cei care incearca astfel sa ne ucida.

Cunoastem cu totii teoriile vehiculate in ultimii ani, privitor la existenta unui numar „prea mare” de oameni pe planeta si la asa-zisa insuficienta a resurselor planetare. Am remarcat cu totii numarul din ce in ce mai mare de cataclisme mai mult sau mai putin naturale care au loc in diferite parti ale lumii. Ar trebui sa aruncam o privire si asupra unui subiect mai putin mediatizat – diferitele epidemii ale caror victime, in ultimele decenii, depasesc numarul celor din al doilea razboi mondial.

In alte articole publicate pe site-ul nostru am prezentat multe dovezi care arata ca „ingrijorarea” anumitor grupari influente internationale privind suprapopularea planetei si diminuarea resurselor naturale au dus la conceperea si aplicarea unor „masuri”. Acestea sunt veritabile planuri criminale de reducere a populatiei planetare la 1 miliard de oameni. Aerosolii, tantarii si vaccinurile sunt pricipalele modalitati „de lupta” fara oponenti ale guvernelor cu suprapopularea planetei.

Aerosoli si tantari, mijloace eficiente pentru infectarea cu virusuri

In 1946, viitorul „rege” al produselor farmaceutice, George Merck, a raportat secretarului de razboi al SUA ca a reusit sa transforme in arma biologica toxina extrasa din bacteria Brucella si sa o izoleze intr-o forma cristalina indestructibila, utilizand doar fragmente de ADN. In timpul razboiului coreean s-au pulverizat in aer astfel de cristale asupra populatiei chineze si coreene. Din acest motiv multi veterani din acel razboi au dezvoltat ulterior scleroza multipla.

Armata a recunoscut ca boala era in corelatie cu Brucella si a platit veteranilor compensatii. Desi particulele de Brucella pot ramane inactive in organism timp de mai multe decenii, acestea pot fi reactivate de vaccinuri. Pentru soldatii americani vaccinurile au devenit obligatorii din 1911. Pe langa scleroza multipla, aceasta bacterie a mai fost asociata cu o varietate de alte boli, incluzand: SIDA, cancerul, diabetul, boala Parkinson, boala Alzheimer si artrita. In anul 2000, dr. Charles Engel de la Institutul National pentru Sanatate, SUA, a declarat ca particulele de Brucella erau probabil raspunzatoare de sindromul oboselii cronice si de fibromialgie.

In plus fata de aerosoli, tantarii au fost indelung testati ca si agenti de dispersie a diferitilor patogeni. In 1950, Laboratorul de parazitologie Dominion din Belleville, Canada, crestea 100 de milioane de tantari pe luna. Au fost apoi trimisi la Universitatea Queens, in Kingston, unde au fost infectati cu particulele cristaline infectante.

O epidemie de proportii de oboseala cronica a fost raportata in 1957 in Punta Gorda, Florida. In saptamana premergatoare, un influx masiv de tantari a fost observat in zona respectiva. Institutul National pentru Sanatate a declarat ca 450 de persoane s-au imbolnavit de oboseala cronica in decurs de o luna. Multe astfel de teste au fost realizate pe populatia civila in ultimii 50 de ani.

Dupa 11 septembrie 2001, toate aeroporturile SUA au trecut sub control militar. Exista un proiect denumit „Frunza de trifoi”, care utilizeaza transportoare aeriene domestice echipate cu cisterne speciale care pulverizeaza asupra populatiei civile diferite substante chimice.

Vaccinuri contaminateVaccinurile sunt metoda cea mai simpla de a imbolnavi populatia

Pentru a trece de bariera de vigilenta a oricarui om obisnuit, cea mai simpla modalitate care este utilizata si care chiar ne face co-partasi la propria distrugere este asa-zisa lupta impotriva imbolnavirilor, prin… vaccinuri.

Vaccinurile sunt o sursa extraordinara de profit care nu comporta nici un risc pentru companiile farmaceutice, mai ales de cand reactiile adverse post-vaccinale sunt recompensate de guvern – in cazul SUA. tinand cont si de faptul ca doar 10% din aceste reactii adverse sunt raportate, aceasta afacere – vaccinarea – ajunge sa fie extrem de usor de intretinut si promovat.

Prin acest mod pervers de manipulare, putem spune ca noi ajungem sa platim pentru propria moarte si sa-i facem astfel sa se imbogateasca pe acesti criminali, in plus fata de reducerea populatiei pe care ei o preconizeaza.

Influenta grupare Clubul de la Roma sustinea intr-un material scris ca populatia planetei este prea numeroasa si este necesara reducerea acesteia cu 90%. In mod evident, prin razboaie si epidemii (HIV, Ebola, Marburg, probabil West Nile si SARS), se poate ajunge la indeplinirea acestui deziderat. Alte grupari elitiste (Comisia Trilaterala, grupul Bilderberg) au exprimat acelasi punct de vedere in legatura cu suprapopularea planetei.

Asadar, vaccinurile nu sunt numai o sursa de venit, ci si o foarte buna modalitate de fragilizare a sanatatii populatiei si chiar de reducere a numarului acesteia, dupa cum se va observa din aspectele expuse in continuare si din alte articole expuse pe acest site.

Virusul HIV a fost raspandit prin vaccinare

Dr. Robert Strecker sustine ca Departamentul Apararii (DOD – Department of Defense) a dat 10 milioane USD in 1969 pentru a fi creat virusul imunodeficientei umane (HIV) care sa fie folosit pentru reducerea populatiei de culoare. Prin utilizarea Actului de Libertate a Informatiei, dr. Strecker a putut afla faptul ca DOD a obtinut fonduri de la Congresul SUA pentru a realiza studii asupra agentilor care distrug sistemul imunitar, pentru crearea de arme biologice.

Virusul HIV a fost raspandit prin vaccinareIn luna mai a anului 1987, publicatia Times, din Londra, raporta pe prima pagina ca vaccinul antivariolic administrat in 1977 de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, a indus SIDA. 100 de milioane de oameni din Africa erau supusi acestui risc. Zonele cu numarul cel mai mare de astfel de vaccinari prezentau cele mai mari densitati de cazuri SIDA. Virusologul Robert Gallo era citat in acest articol, spunand ca „cercetatorii in domeniul SIDA nu vor spune nimic despre aceasta, deoarece sunt platiti si pentru ca sa taca”.

De asemenea, odata cu vaccinarea antivariolica din Africa a avut loc si o vaccinare anti-hepatita B la homosexualii din New York, San Francisco, Los Angeles, St.Louis, Houston si Chicago in 1978 si 1979. Studiile epidemilogice din SUA au aratat ca aceste 6 orase au cea mai mare incidenta de SIDA, complex asociat SIDA (ARC – AIDS related comlex), si decese de cauza HIV, in comparatie cu celelalte orase americane.

In 1992 directorul OMS, David Heymann, a afirmat ca „originea SIDA nu mai are importanta pentru stiinta in prezent”. Aspect extrem de relevant pentru intentia de musamalizare a acestei „afaceri”.

Guvernul experimenteaza pe populatie

In comunitatea stiintifica exista o tendinta ca initial sa se ignore si apoi sa se ridiculizeze parerile care sunt contrare a ceea ce se doreste sa se creada si sa se impuna ca fiind adevarat. Dar cativa doctori si oameni din personalul medical si-au expus parerile, uneori chiar unui public surd si a mass-mediei indiferente. Dr. Alan Cantwell care reprezenta aceasta minoritate, afirma: „Guvernul experimenteaza in secret pe populatie? Bineinteles ca da. Aceasta nu este o fantezie paranoida.

Exista dovezi care arata ca SIDA este o boala „fabricata” de om, prin producerea unui virus prin inginerie genetica”. Cei care au ridicat vocea si au avertizat despre ceea ce se petrece nu au scapat fara urmari. Chiar daca ocupau pozitii prestigioase, au fost eliminati sau amenintati fizic si profesional; laboratoarele lor au fost vandalizate, probele distruse, corespondenta interceptata si convorbirile telefonice inregistrate.

In decembrie 2005, tot in Times, se afirma ca Sindromul Razboiului din Golf este asociat „cocteilurilor” de vaccinuri care au fost administrate soldatilor, pentru protejarea fata de eventualele atacuri chimice si biologice. Mai mult de 100.000 de veterani sufera de sindromul contactat in 1991, din care 20.000 deja au murit.

Oameni de stiinta americani au lucrat in Irak ca microbiologi in laboratoarele de arme biologice cateva saptamani inainte de Razboiul din Golf, iar Irakul importa bacterii si virusuri cu virulenta mare de la companiile din Statele Unite. In 1990, acestia fabricau cantitati uriase de toxina botulinica si antrax. Comandamentul armatei americane cunostea posibilitatea ca trupele sa fie expuse agentilor toxici, in timpul stationarii in Irak.

Multiplele vaccinari administrate soldatilor indica aceasta cunoastere prealabila. Dar comandamentul nu a informat trupele despre ceea ce va fi; acestea participau la un experiment de proportii, fara a li se cere acordul. Pana la ora actuala cei care au fost acolo nu au fost informati despre aceasta, iar cele mai multe informatii despre vaccinarile realizate au fost clasate. Unul din medicii care a refuzat sa coopereze deoarece considera ca este o violare a Protocoalelor de la Geneva, a fost deferit Curtii Martiale si condamnat la 18 luni de inchisoare federala.

Ceea ce s-a descris pana acum sunt exemple de afectare a sanatatii populatiei prin crearea de agenti patogeni in acest scop. Mai exista si o alta modalitate de afectare a celor vaccinati – nu neaparat prin introducerea in vaccin a unor agenti patogeni despre care se stie ca sunt nocivi, ci prin absenta sterilizarii acestora de contaminari cu diferite bacterii sau virusuri de la animalele de laborator sau culturile celulare pe care sunt realizate vaccinurile.

Vaccinuri care produc cancerul

In 1954 dr. Bernice Eddy, bacteriolog, a descoperit virusuri simiene (de la maimuta) in vaccinul, presupusul a fi steril, anti-polio inactivat, dezvoltat de dr. Jonas Salk. Aceasta descoperire nu a fost bine primita la NIH si dr. Bernice a fost… retrogradat!

Mai tarziu, dr. Hilleman a izolat virusul SV40 din cele doua tipuri de vaccinuri anti-polio: Salk si Sabin. Virusul SV40 produce tumori. In aceste vaccinuri erau 40 de virusuri diferite, si se urmarea eradicarea lor. Nu s-a reusit sterilizarea completa a vaccinurilor anti-polio.

Dr. John Martin, profesor de patologie la Universitatea California de Sud a fost angajat pe perioada 1976-1980 in ramura de oncologie virala a Biroului de stiinte Biologice, de la FDA (Agentia Federala a Medicamentelor). In decursul activitatii sale acolo, a identificat ADN strain in vaccinul anti-polio Orimune Lederle, ceea ce sugera o contaminare serioasa. El si-a atentionat superiorii asupra acestui lucru si i s-a raspuns sa inceteze aceste testari intrucat erau in afara activitatii pe care trebuia sa o realizeze.

Mai tarziu, dr. Martin a constatat ca toate cele 11 maimute verzi africane pe care se producea vaccinul anti-polio, prezentau virus citomegalic simian. Cei care realizau vaccinul stiau despre acest lucru. Biroul de stiinte Biologice a decis ca productia de vaccin contaminat sa continue.

In 1955 dr. Martin a identificat anumite virusuri numite virusuri clandestine, la pacientii cu sindromul oboselii cronice. Aceste virusuri nu prezinta gene ai caror produsi determina sistemul imun al gazdei sa le recunoasca. Astfel, acestea trec „neobservate” de sistemul de aparare al organismului.

In martie 1995, dr. Martin a detectat faptul ca unele din aceste virusuri clandestine isi au originea in tipul de virus citomegalic simian, al maimutelor verzi africane, care infecteaza omul – virus despre care el atentionase ca este prezent in vaccinul anti-polio.

Un articol din Washington Post din 26 ianuarie 1988 mentiona ca toate cazurile de poliomielita dupa anul 1979 au fost cauzate de vaccinul anti-polio, si nu a fost depistata nicio tulpina straina in cazurile de poliomielita.

Vaccinarea copiilor mareste mortalitatea infantila

In 1999 vaccinul anti-rotavirus a fost recomandat de CDC (Centre for Diseases Control) pentru toti copiii. Cand acest program de vaccinare a fost instituit, mai multi copii au murit, iar un numar foarte mare de copii au facut obstructii intestinale care le-au pus in pericol viata.

Testarile acestui vaccin inainte de patentare au aratat o incidenta crescuta a pericolului de obstructie intestinala, dar vaccinul a fost aprobat, fara recomandari speciale pentru practicieni. Vaccinurile pentru copii deseori nu sunt studiate pentru toxicitate, deoarece asemenea studii le-ar elimina de pe piata.

In martie 2005, Haruna Kaita, cercetator stiintific in domeniul farmacologiei si decan al Universitatii din Nigeria, a testat vaccinurile trimise de Organizatia Mondiala a Sanatatii in India. Dr. Kaita a depistat o serioasa contaminare cu agenti patogeni.

Vaccinurile cauzeaza autismPe langa contaminarile virale sau bacteriene, vaccinurile contin si multe substante toxice, care se introduc pentru a preveni infectarea lor cu bacterii sau pentru a le creste performantele. Printre aceste substante, se afla si mercurul, formaldehida si aluminiul. In ultimii 10 ani, numarul de copii autisti a crescut de aproape cinci ori in SUA. Aceasta crestere brusca a procentului de copii autisti a survenit dupa introducerea vaccinului anti-varicela, pojar, rubeola, in 1975.

Cazul cel mai reprezantativ este al unui copil caruia i s-au administrat vaccinuri pentru 9 boli intr-o zi. Aceste injectii au fost urmate imediat de instalarea autismului. Vaccinurile contin un conservant pe baza de mercur, numit thimerosal. Copilul a primit in acea zi o doza de mercur de 41 de ori mai mare decat cea care in mod normal poate afecta organismul. Mercurul este toxic pentru sistemul nervos.

Substantele aditionale din virusuri sunt ucigatoare

O noua boala numita miofasceita macrofagica determina dureri in muschi, oase si articulatii. Toate persoanele cu aceasta boala au fost injectate cu vaccinuri care contineau aluminiu. Depozitele de aluminiu sunt capabile sa ramana ca reziduuri iritante in tesuturi si sa perturbe sistemul imunitar si sistemul nervos pe tot parcursul vietii. Toate vaccinurile contin aluminiu si mercur. Aceste metale par sa joace un rol important in etiologia bolii Alzheimer.

Cand ne vaccinam, de fapt jucam o versiune moderna a „ruletei rusesti”. Nu numai ca ne expunem la aluminiu, mercur, formaldehida, proteine straine, dar putem dobandi astfel virusul SV40 si alte virusuri periculoase care pot genera cancer, leucemie, SIDA, etc.

Congresul SUA protejeaza companiile producatoare de vaccinuri de urmarirea in justitie, astfel ca aceste solutii injectabile periculoase cresc profiturile companiilor farmaceutice. Desi expun populatia la riscuri enorme, acesti producatori nu risca nici macar o amenda.

In ciuda propagandei desantate, nu exista nici o dovada ca vaccinurile sunt eficiente. Dimpotriva. Si de asemenea, vaccinurile nu sunt studiate in amanuntime pentru siguranta inainte de a fi introduse pe piata. Exista foarte multe dovezi ca vaccinurile sunt periculoase, iar singura ratiune pentru existenta lor este aceea de a creste profiturile firmelor producatoare.

Dezvaluiri uluitoare privind toxicitatea vaccinurilor

Dovezi de necontestat privind toxicitatea vaccinurilor

Clubul francmasonic Rotary a finantat vaccinarea copiilor in Romania

La conferinta de prezentare a vaccinului Engerix – vaccinul anti-hepatita B, la noi in tara, dupa ce a fost laudat peste masura pentru toate beneficiile pe care le aduce, s-a recunoscut ca totusi in Franta Ministerul Sanatatii nu l-a aprobat pentru a fi administrat copiilor.

La intrebarea de ce nu a aprobat Ministerul Sanatatii francez, respectivul a invocat motive financiare. Deci Romania este mai bogata ca Franta? Nu. Clubul Rotary, in generozitatea sa, a sponsorizat aceasta actiune – vaccinarea cu Engerix B in Romania. Cata grija pentru copiii romani! De ce nu si pentru cei francezi?

Institutul de Patologie al Fortelor Armate, la ora actuala, reconstruieste virusul gripei spaniole din 1918, inserandu-l in tulpinile contemporane de virus gripal si crescandu-i letalitatea. Gripa spaniola a omorat 675.000 de americani in perioada 1918-1919. Multi din cei morti erau soldati vaccinati. Anumiti oameni de stiinta merg pana la a afirma ca versiunile reconstruite ale gripei ar putea fi inserate in vaccinuri, impreuna cu o tulpina mai benigna, cu scopul de a diminua progresia componentelor periculoase.

Substantele chimice suport ale vaccinurilor pot ajuta anvelopa virala sa fuzioneze cu celulele pulmonare, facilitand infectia. Oamenii vor raspandi mai departe infectia, si apoi vor incepe sa cada ca mustele. Aceasta va cauza pe de o parte panica, si pe de alta parte o crestere a cererii de vaccin, accelerand astfel ciclul. Persoanele cu inocul mic de virus, care nu vor avea simptome grave de boala, vor fi invinuite ca fiind cele care au raspandit boala.

In 2002, Departamentul de Sanatate si servicii umane a cumparat 286 de milioane de doze de vaccin de la furnizorul britanic Acambis. Washington Post a raportat in luna septembrie a aceluiasi an ca intreaga populatie a Americii poate fi vaccinata in 5 zile. Concomitent, Departamentul de Sanatate a realizat un proiect de lege cunoscut ca Actul The Model Emergency Health Powers. Acest act poate cere ca orice individ sa fie vaccinat, nesupunerea fiind considerata o crima.

Cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodata folosit!

La sfarsitul anului 2004, intr-o prestigioasa publicatie stiintifica din Statele Unite – Proceedings of National Academy of Sciences, echipa de cercetatori condusa de Gerhard Scheuch arata ca inhalarea de spray salin (apa cu sare) diminueaza raspandirea de virusuri gripale, virusul SARS si tuberculoza, cu 72,1 ± 8,19%. Pentru ratiuni probabil foarte bine cunoscute lui Merck si altor conducatori de firme farmaceutice, aceasta informatie potential salvatoare de vieti nu a fost larg raspandita prin intermediul mass-mediei.

Deci… „cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodata folosit!”…dupa cum afirma James Shannon, fost director al Institutului National pentru Sanatate (NIH) din SUA.

sursa: Active Information Media
www.aim.active.ws

Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "Accept" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitate Politica de confidentialitate

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close