Reducere
Flavin 7 Hidrogen

Flavin 7 Hidrogen, 16 x 100 ml

349,00 lei 279,00 lei

Hidrogenul este o sursa de energie curata si noua, care incetineste procesul de imbatranire. Continutul ridicat in hidrogen creste efectul reductiv.

Utilizarea hidrogenului reprezinta cea mai noua si moderna metoda naturala de legare a radicalilor liberi.

Procesele reductive din organism contracareaza stresul oxidativ rezultat in urma activitatilor biologice. In momentul in care hidrogenul intalneste un radical liber in organism, are capacitatea de a-l neutraliza. Prin acest proces, radicalul liber isi pierde instantaneu capacitatea de a provoca distrugeri celulare.

Cercetarile efectuate in acest domeniu au permis dizolvarea unor mari cantitati de hidrogen activ in sucul concentrat de fructe. In acest mod, hidrogenul poate fi usor conservat si ajungand in organism isi poate exercita efectul de legare a radicalilor liberi.

În stoc

Categoria:

Product Description

Componentele produsului Flavin 7 Hydroenergy

Strugurii rosii sunt bogati in flavonoide cu efect antioxidant, care prin neutralizarea radicalilor liberi, ne protejeaza impotriva cancerului, aterosclerozei si a bolilor coronariene. Datorita continutului sau in rezveratrol, strugurii rosii reprezinta unul dintre cele mai pretioase fructe in ceea ce priveste combaterea radicalilor liberi.

Murele au un continut ridicat de flavonoide, dar contin si potasiu, calciu, fosfor, magneziu, mangan, fier si cupru. Mai contin: vitamina A, vitamina C, acid folic, vitamina B1, B6, riboflavina, acid pantotenic si niacina.

Ciresele negre contin potasiu, calciu, sodiu, fosfor, vitaminele A, B si C si au efect de epurare a sangelui si detoxifiere remarcat.

Coacazele negre au ca si principii active oligoelemente, flavonoide, uleiuri volatile, taninuri, rutina si vitaminele B si C. Efectele fiziologice mai cunoscute sunt: efectul diuretic, antihipertensiv si efectul de ameliorare a simptomelor gutei si reumatismului articular.

Socul contine acizi organici, vitaminele A si C, zaharuri, taninuri, oligoelemente, uleiuri volatile. Una dintre cele mai importante proprietati este continutul in acizi organici, care prezinta efect de epurare a sangelui, iar datorita continutului in flavonoide prezinta efect antioxidant.

Prunele sunt deosebit de bogate in potasiu (757 mg/100 g). Stimuleaza metabolismul, deoarece continutul lor in mangan duce la cresterea numarului enzimelor digestive. Datorita continutului in potasiu, normalizeaza ritmul cardiac, ofera protectie impotriva hemoragiilor interne, respectiv contribuie la scaderea tensiunii.

Porumbarul este o planta folosita in scopuri terapeutice inca din antichitate, actualmente utilizata in tratamentul afectiunilor inimii si sistemului circulator. Fructul cu gust acru, datorita efectului hipolipidemiant si de intensificare a metabolismului, este folosit in curele de slabire, ca si diuretic si in scopul curatirii rinichilor. Fructul contine cantitati insemnate de vitamina C si acizi organici.

Hibiscusul – utilizat pe cale interna are efect mucolitic si antitusiv. Este o importanta sursa de vitamina C, contine flavonoide, cantitati reduse de uleiuri volatile. Are efect de revigorare a organismului, mucolitic, de calmare a tusei, motiv pentru care poate fi utilizat cu succes in tratarea laringitelor, dar are efecte benefice si asupra digestiei.

Antioxidantul cu molecula cea mai mica este hidrogenul

Prin consumul de oxigen „ardem” incet, insa cu toate acestea, oxigenul este indispensabil.

Potentialul reductiv al hidrogenului este puternic si masurabil. ORP – 400mV. Valoarea ORP (potentialul de oxido-reducere) defineste capacitatea de oxidare sau reducere a unei solutii. O solutie are efect reductiv cu atat mai pronuntat cu cat valoarea ORP este mai scazuta. Tinand cont de faptul ca procesele metabolice au loc intracelular, radicalii liberi formati pot fi neutralizati, deoarece hidrogenul, avand molecula mica poate trece usor bariera reprezentata de membrana celulara.

Eficacitatea unica a hidrogenului in comparatie cu alti antioxidanti 
Lichidele cu continut ridicat in flavonoide si imbogatite cu hidrogen reprezinta o noutate in gama produselor de tip supliment alimentar. Efectul flavonoidelor de captare a radicalilor liberi, cumulat cu efectul antioxidant unic al hidrogenului, contribuie la ameliorarea starii Dvs. de sanatate.

Cu cat valoarea ORP este mai scazuta, cu atat efectul reductiv este mai pronuntat.
Ținand cont de faptul ca procesele metabolice au loc intracelular, radicalii liberi formati pot fi neutralizati, deoarece hidrogenul, avand molecula mica poate trece usor bariera reprezentata de membrana celulara.

Valorile ORP ale unor substante, adica potentialul lor redox (Capacitate de scadere a proceselor oxidative, adica capacitate reductiva)

H: -600mV
Flavin7 hydroenergy: ORP-400mV
Frunzele de ridiche japoneza: -32
„Apa miraculoasa”:-80
Porumbul: – 101
Castravetele: -120
Ficatul: -142
Cartofii dulci: -172

Capacitate de potentare a proceselor oxidative:
Seminte de soia fermentate: + 33
Ridiche japoneza: +49
Varza chinezeasca: +112
Ceai verde: +200
Lapte: +220
Apa de mare: +250
Apa minerala: +317
Bere: +334
Lamaie: +407
Banane: +431
Ceai negru: +445
Apa de robinet: +773
Apa de ploaie:+800
Apa acida:+ 815
Oxigenul: + 820

Poate organismul nostru sintetiza flavonoide?

Aceste substante naturale sunt sintetizate doar de catre plante in scopul intaririi sistemului lor imunitar, respectiv ca si protectie impotriva factorilor de mediu (radiatii nocive, bacterii si infectii). Aceste substante ajung in organismul uman o data cu alimentele de origine vegetala sau extractele lor.

Care dintre proprietatile fiziologice ale flavonoidelor sunt documentate stiintific?

Cercetarile stiintifice au fost extinse pe o gama foarte larga de produse. Majoritatea studiilor au demonstrat proprietatile antitumorale, de protectie a sistemului cardio-vascular si de intarire a sistemului imunitar. Dat fiind faptul, ca in prezent se cunosc circa 6000 tipuri de flavonoide, ne putem astepta la descoperirea a numeroase alte efecte benefice ale acestora.

Cum se explica potentarea actiunii flavonoidelor de catre hidrogen?

Hidrogenul este singurul antioxidant in stare gazoasa cunoscut in prezent. Stelele sunt formate din hidrogen si heliu, iar apa este constituita din hidrogen si oxigen. Cu alte cuvinte, hidrogenul este elementul constitutiv al focului si apei, fara de care viata pe pamant ar fi imposibila. Hidrogenul creste actiunea antioxidanta a flavonoidelor.

Care sunt procesele biologice influentate de hidrogen?

Mitocondriile sunt „centralele” energetice ale celulelor organismului nostru. Concentratia hidrogenului la nivelul membranei mitocondriale determina rata sintetizarii energiei (ATP). O concentratie ridicata de hidrogen favorizeaza productia de ATP si implicit eliberarea unor cantitati crescute de energie. Fiind cel mai mic element din univers, hidrogenul poate traversa bariera reprezentata de membrana celulara, patrunzand pana in mitocondrii. In cursul acestui proces, hidrogenul neutralizeaza numerosi radicali liberi, impiedicand astfel procesele de distrugere si de alterare a ADN-ului acestor celule.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flavin 7 Hidrogen, 16 x 100 ml”